Dostęp z kontekstem Szyfrowanie end-to-end w ruchu Ujednoliczone środowisko pracy

Zaloguj się do Moneyfarm

Ponownie przejdź do swojej przestrzeni roboczej z udoskonalonym, uproszczonym procesem, który zapewnia natychmiastowy dostęp do paneli konfiguracyjnych, pulpitów statusu i narzędzi konta. Proces został zaprojektowany z myślą o klarowności i łatwości przeglądu.

Bezpieczne kontrole konta Zarządzanie zgodne z politykami Szybkie, przewodzone wejście

Nowy w Moneyfarm? Utwórz swoje konto.

Co się dzieje po zalogowaniu do Moneyfarm

Moneyfarm został zaprojektowany tak, aby zapewnić płynne i intuicyjne doświadczenie. Poniższe punkty opisują to, czego możesz się spodziewać po przesłaniu formularza na tej stronie.

Wznów dokładnie tam, gdzie przerwałeś

Powracający użytkownicy mogą kontynuować tam, gdzie przerwali. Moneyfarm zapisuje Twój postęp, więc nie musisz zaczynać od początku za każdym razem.

Dostosowana zawartość

Po zalogowaniu widziana zawartość jest dostosowana do Twoich wcześniejszych wyborów, oferując skupione i trafne doświadczenie.

Bezpieczny, niezawodny dostęp

Najwyższej klasy zabezpieczenia chronią Twoje dane uwierzytelniające. Twoje dane są wykorzystywane wyłącznie do świadczenia usługi i nie są udostępniane osobom trzecim.

Często zadawane pytania

Jak uzyskać dostęp do mojego konta Moneyfarm?

Wypełnij szybki formularz na tej stronie, aby potwierdzić swoje dane. Po przesłaniu Moneyfarm poprowadzi Cię do kolejnego kroku.

Nie mogę odzyskać dostępu do konta — co powinienem zrobić?

Prześlij formularz ponownie z tym samym e-mailem, którego użyłeś pierwotnie. Nasz zespół pomoże Ci przywrócić dostęp.

Czy muszę tworzyć nowe konto za każdym razem, gdy odwiedzam?

Nie. Gdy Twoje konto Moneyfarm już istnieje, ponowne logowanie wymaga jedynie potwierdzenia Twoich danych na tej stronie.

Czy logowanie jest płatne?

Dostęp do tej strony jest darmowy. Wszelkie opłaty za usługi będą podane z wyprzedzeniem.

Jak chronione są moje dane osobowe?

Stosujemy zaawansowane środki bezpieczeństwa i używamy danych wyłącznie do świadczenia usługi. Szczegóły w Polityce Prywatności.

Czy mogę zaktualizować swoje dane kontaktowe później?

Tak. Po aktywacji konta możesz zaktualizować dane kontaktowe w dowolnym momencie, ponownie przesyłając krótki formularz z aktualnymi danymi.